Heeft u binnen uw onderneming een ontwerpvraagstelling betreffende uw producten of systemen?

Denk dan eens aan een student Industrieel Ontwerpen als het gaat om:

  • Creatieve sessies om ideeën voor nieuwe producten te genereren
  • Uitwerken van ontwerpconcepten voor nieuw productideeën
  • Verbeteren van bestaande producten of het aanpassen van producten aan een andere gebruiksomgeving of doelgroep
  • Procesverbetering op verscheidene vlakken
  • Literatuur onderzoek met de beschikking over onder andere de universiteitsbibliotheek

Studenten van Industrieel Ontwerpen zijn breed georiënteerd, innovatief en zijn goed in oplossend denken. Daarnaast zijn ze creatief, visueel ingesteld en hebben ze verstand van veel productie- en ontwikkeling methodes. Hiermee zouden ze een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor uw bedrijf.

Op dit moment is een aantal studenten Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Twente druk bezig met het organiseren van een studiereis naar Zuid-Korea en Japan. Op reis zullen verscheidene bedrijven en instellingen worden bezocht die een raakvlak hebben met industrieel ontwerpen. Dit vakgebied in Nederland, Zuid-Korea en Japan wordt door een onderzoek voorafgaand aan de reis en op locatie met elkaar vergeleken. Dit kan allerlei interessante inzichten in de markten van Zuid-Korea en Japan opleveren. Daarnaast is de reis natuurlijk een geweldige en leerzame ervaring die de studenten maar één keer in hun studietijd mee zullen maken!

Om deze reis te kunnen financieren willen wij de deelnemende studenten inzetten in het Nederlandse bedrijfsleven. Door een opdracht uit te voeren voor een bedrijf kan de student(e) zijn of haar steentje bijdragen aan de financiering van de reis. Zo biedt u studenten niet alleen de mogelijkheid om een geweldige ervaring op te doen, maar krijgt u er ook een dienst voor terug.

Wanneer u vragen heeft of geïnteresseerd bent in een samenwerking met studenten Industrieel Ontwerpen, kunt u contact opnemen met Tom Nieuwenhuis via mail of telefoon:

Mail naar: externalaffairs@studytourukiro.com/ tel. 06 131 01 939

Ook kunt u terecht op onze website www.studytourukiro.com.