Metallurgie

Expansor Nederland B.V. dé specialist in omvormtechnieken.

Expansor is specialist in hydrovormen. Een technologie waarmee onder hoge vloeistofdruk bijna alle metalen vervormd kunnen worden. Het is opvallend dat steeds meer partijen in hun zoektocht naar oplossingen voor moeilijk te vormen producten, de weg naar Expansor Nederland B.V. weten te vinden.

Bedrijven, architecten, industrieel ontwerpers en kunstenaars zijn op zoek naar een sparringpartner die een antwoord heeft op vragen naar meer productmogelijkheden in uiteenlopende metaalsoorten en die invulling kunnen geven om de aanwezige creativiteit te benutten tegen aanmerkelijk lagere kosten. In samenspraak met deze partijen reikt Expansor kostenbesparende productiemethodes aan en/of helpt mee hoe esthetische meerwaarde aan een product gecreëerd kan worden. Belangrijk in een tijd waarin innoveren voor veel bedrijven een strategie is om competitief te blijven en eventueel marktaandeel te vergroten, maar tevens ook kritisch is ten aanzien van de kostenontwikkelingen. Belangrijk ook, omdat we in het hedendaagse beeld te maken hebben met snel wisselende productvormen, relatief kleine series en meer exclusieve of bijzondere vormgeving. Een bijzonder dynamische markt die bij voortduring vraagt om snelle, kostenbesparende en creatieve oplossingen.

Een belangrijk wapenfeit van Expansor is haar snelheid van handelen, haar innovatieve oplossingsgerichte denken en haar flexibiliteit. Veelal hebben we productieverliezen bij onze klanten kunnen beperken of zelfs kunnen voorkomen door alert te reageren. Expansor is gewend om ‘out of the box’ te denken maar vooral ook te doen. En daarmee verschaft Expansor haar klanten maar ook zichzelf een enorm competitief voordeel.
www.expansor.nl

Contactpersonen
  • Ruurd Douma
  • Patrick Gal