Koloc Advocatuur: Fris, resultaatgericht en to the point

Intellectuele eigendom, ICT recht en privacy

Koloc Advocatuur is een niche kantoor dat zich richt op ondernemingen met vragen of geschillen op het vlak van het intellectuele eigendomsrecht, het ICT recht en aanverwante rechtsgebieden, zoals e-commerce, domeinnamen en privacy. Koloc Advocatuur staat voor kwaliteit, integriteit en toegankelijkheid.

Kwaliteit

De kwaliteit van de advisering wordt onder meer gewaarborgd door specialisatie. In deze steeds complexer wordende samenleving is het vrijwel onmogelijk geworden in vele rechtsgebieden kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren. Door een duidelijke keuze te maken voor een specialisme, blijft het mogelijk alle relevante wetswijzigingen, ontwikkelingen in de rechtspraak en vakliteratuur bij te houden. Zo krijgt u altijd een actueel en hoogwaardig advies tegen een goed tarief.

Integriteit

Integriteit, waaronder openheid en eerlijkheid, staan hoog in het vaandel. Alleen wanneer er open en volledig wordt gecommuniceerd, kunnen adviezen goed aansluiten bij de belangen van de cliënt. Als cliënt ontvangt u altijd een eerlijke inschatting van de goede en kwade kansen van uw zaak.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid hoort bij een goede adviseur. Met een kort telefoontje of mailtje zo mogelijk direct antwoord op uw vragen. Adviezen horen to the point en praktisch toepasbaar te zijn, waarbij meedenken en het inleven in de organisatie van de cliënt voorop staat. U heeft belang bij een heldere richting in plaats van een vele pagina’s tellend advies.

Sandra Koloc

Sandra is advocaat sinds 2006 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht, het ICT recht en aanverwante rechtsgebieden, zoals e-commerce, domeinnamen en privacy. Zij heeft tussen 2006 en 2014 gewerkt bij JPR Advocaten en in augustus 2014 Koloc Advocatuur opgericht.

Sandra is eerlijk, no nonsense en komt haar afspraken na. In haar vrije tijd luistert ze graag naar muziek en houdt zij ervan om te sporten: mountainbiken, wielrennen en tennissen.

Contactpersonen