Xsens, maker en leverancier van innovatieve bewegingsmeetsystemen op basis van miniatuursensoren, nodigt het IDC graag uit voor een designmeeting op 16 mei.
De producten worden wereldwijd gebruikt voor het maken van 3D animaties in films en computerspellen, analyseren van beweging in gezondheidszorg, ergonomie en sportwetenschap, en stabilisatie van robots, voertuigen en camerasystemen. Xsens wereldwijde klantenkring bestaat onder andere uit Ubisoft, Siemens, Volkswagen, Daimler, Saab, Nvidia en Kongsberg. Xsens, met vestigingen in Los Angeles, Hong Kong en Shanghai is sinds haar oprichting in 2000 gevestigd op het Business & Science Park in Enschede, waar meer dan 80 medewerkers innovatieve nieuwe producten ontwikkelen en op de markt brengen.
Tijdens de bijeenkomst zal Hein Beute, Director Product Management, een introductie geven over Xsens, de historie, marktsegmenten en toepassingen. De afdelingen product management en engineering zullen aan de hand van een concreet project inzicht geven in het ontwerpproces van het nieuwste Xsens product, wat eind April gelanceerd zal worden.

Programma
14.30 uur inloop, koffie en thee
15.00 uur Introductie Xsens Hein Beute – Director Product Management
15.30 uur Product Management & Design, Arnout Koelewijn – Product Manager ISM
15.45 uur Engineering & Design, Dieuwe Elferink – Manufacturing Engineer
16.00 uur Demo Xsens producten
16.30 uur hapje en drankje

We willen je graag uitnodigen voor dit inspirerende programma bij Xsens

Meer informatie: klik hier