Op de TIV 2019 in Hardenberg mogen wij als primeur de MedEasy van Z-tech presenteren samen met verscheidene andere bedrijven onder het motto: ‘samenwerken aan innovatie’.

De MedEasy, een medicijnrobot voor de uitgifte van verpakte medicijnen, is ontwikkeld door diverse bedrijven uit Oost-Nederland. Wij zullen hiermee te vinden zijn op de standnummers 603 t/m 611 (oneven), samen met een cluster VMO-bedrijven uit de ontwikkel- en maakindustrie.

De TIV is inmiddels uitgegroeid tot dé vakbeurs voor de maakindustrie in de regio Noord- en Oost-Nederland. Het event vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg. Op 17, 18 en 19 september 2019 ontmoeten 200 exposerende bedrijven en 6.000 professionals elkaar om zaken te doen, te netwerken, kennis te delen en het ontdekken van innovatieve producten en diensten. Daarnaast is een 2e doel het onderhouden en uitbreiden van netwerken (35%). In deze tijd van Smart Industry is het een must om het juiste netwerk om je heen te verzamelen. De beurs is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 21.00 uur.

Op woensdag 18 september is er een lezing van Jacques Stevens over Covering Design & Technology. Wij verwelkomen u graag! Op de website is meer informatie over TIV en het programma te vinden.

Voor kaarten kunt u contact met ons opnemen.