Lego, wie kent het niet? Eén van de meest bekende speelgoedmerken ter wereld. Lego is niet meer weg te denken uit bijna iedere (kinder)kamer.

Mooi, degelijk en duurzaam speelgoed, dat de oorsprong in 1932 in Denemarken vond. Sinds 2 jaar zetten wij Lego in om teams bij elkaar te brengen, ambities scherp te stellen of een strategie te bepalen.

Speel mee, bepaal je ambities met Lego

Vragen als ‘Wat doen we? Waarom doen we dit? Hoe zien onze medewerkers onze toekomst?’ komen in iedere organisatie voorbij. De kunst is dat verhaal op tafel te krijgen, want dit verhaal zit immers overal in de organisatie: in de gebouwen, in de mensen en in de gebruiken en rituelen.

Lego Serious Play

Hoe gaaf zou het zijn om als medewerker, als team, als afdeling, als Raad van Bestuur of als hele organisatie dat verhaal vorm en inhoud te geven. En dat ook nog op een manier waarop je alle deelnemers actief betrekt en ze hun verhaal laat bouwen én vertellen. Met de LEGO® SERIOUS PLAY® methode kan dat! We streven er naar dat alle deelnemers volledig bijdragen.

Los maken wat vast zit

We willen met onze methodes vastgeroeste patronen doorbreken, 100% uit alle medewerkers halen, gezond draagvlak creëren én bakens verzetten. Tijdens onze workshop leggen we spelenderwijs uit hoe wij omgaan met een paar Legoblokken en hoe we daarmee de volledige aandacht krijgen van voltallige teams. We leggen de psychologie uit achter het werken met Lego en we laten jou door wat kleine tips en trucs zien hoe jij jouw teamambities scherp krijgt.

Kom, laat je inspireren en doe vooral mee

Je bent van harte welkom! Ben jij erbij op dinsdag 1 oktober van 19.00 tot 21.00 uur? Meld je aan bij mij (LinkedIn / E-mail / WhatsApp) of bij 1 van mijn collega’s via 074 76 20 200.