Ergonomische bureaustoelen

BMA Ergonomics ontwikkelt en fabriceert ergonomische producten en geeft bedrijven en instellingen praktische adviezen. Bij de ontwikkeling van haar producten maakt BMA Ergonomics niet alleen gebruik van haar eigen inzichten en ervaring, maar worden ook de visies meegenomen van wetenschappers, medici, Arbo-diensten en vormgevers.
Onderneming
De oorsprong van BMA Ergonomics voert terug naar 1988, toen het bedrijf startte als Biomechanisch Adviesbureau. Dit hield in het – op basis van ergonomische uitgangspunten – analyseren van en adviseren over zowel industriële als kantoorwerkplekken.

De constatering dat er relatief weinig goede ergonomische hulpmiddelen op de markt voorhanden waren, leidde in 1996 tot de eigen ontwikkeling en productie van een professionele en inmiddels succesvol bewezen beeldschermstoel. De overstap van adviesbureau naar producent was een feit!

Bij deze ontwikkeling is gebruik gemaakt van de visie en expertise van wetenschappers, medici, Arbo-specialisten en vormgevers.

Inmiddels is BMA Ergonomics gegroeid tot een grote marktspeler en vinden onze producten afzet via eigen vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië en Ierland.

Onze ambities zijn grensverleggend en toekomstgericht!
www.bma-ergonomics.com

Contactpersonen