Industrial Design & Engineering

market based innovation   
MBI® initieert innovatie. Met MBI® ontwikkelen we samen met uw organisatie winnende producten. Deze scoren als ze op een aantal essentiële punten onderscheidend zijn. Het resultaat van MBI® is uw uitgangspunt voor de realisatie van de productinnovatie.

value engineering  
Value engineering ondersteunt herontwerp van uw producten met kostenoptimalisatie en waardeverhoging als doel. Wat zijn de kosten per functie? Zijn de kosten voor een functie acceptabel? Met onze aanpak achterhalen wij wat uw klant echt belangrijk vindt!

corporate design  
Zonder onderscheid geen identiteit! Wij hebben een unieke aanpak voor vormgeving van een product, productlijn of gehele portfolio. Deze maakt het vormgevingsproces tastbaar. De vormgeving wordt afgestemd op het gewenste imago in de markt. Zo is het corporate design op langere termijn verzekerd.

engineering     
Goede concepten worden succesvol door een goede uitwerking. We kunnen uw volledige mechanische en elektronische engineering verzorgen, inclusief prototyping en testen. Onze kennis, kunde en ervaring zetten we efficiënt in om uw product tot een succes te maken.

www.idepartners.nl

Contactpersonen